Drømmebryllup i flotte festlokaler

Drømmebryllup og reception i flotte lokaler

Dit drømmebryllup skal holdes som du ønsker det i nogle rammer, som matcher de tanker som du og din udkårne har i tankerne. Alt skal klappe og se/smage/føles rigtigt på den store dag. Vi har nogle flotte lokaler, erfarne kræfter og måske den helt rigtige inspiration til hvordan jeres dag skal se ud/smage og føles.

Vi assisterer rigtig gerne med inspiration til opstilling, borddækning med mere. Samtidig forstår vi også, hvis i helt selv vil styre denne del af planlægningen. I kan komme lang tid før og se lokalerne og danne jeres indtryk af hvordan her skal se ud. Vi kan give jer tips, hvis i ønsker og samtidig anbefale en rigtig god cateringløsning til jeres drømmemenu.

Lej multisalen til en anderledes og sjov bryllupsdag

Lej multisalen, som giver jer mulighed for at lave nogle virkelig sjove og anderledes aktiviteter på jeres dag. Samtidig er der også mulighed for at jeres gæster og deres indslag/optrædender og taler kan få en ekstra kreativ dimension. Ring til os og snak det hele igennem og lad os sammen finde en god løsning til jeres dag.

Se vores priser på leje af selskabslokaler, multisal og eventuelt hallen her. 

Smukke omgivelser til de rigtige billeder af jer to

Sdr. Felding ligger idyllisk placeret i hjertet af Midtjylland, hvor Skjern Å frodigt løber igennem midten af byen. Vi har en skøn natur og omgivelser, som kan give det helt rigtige scenarie til jeres billeder. Tag på fotolokation-sightseeing i Sdr. Felding.

Send os din forespørgsel: